VERZENDEN EN RETOURNEREN

 

Verzending.

De verzending wordt uitgevoerd door een keuze uit verschillende pakketvervoerders.

 

Kosten.

De verzendkosten bedragen € 7,50 per bestelling binnen Nederland.

 

Gratis verzending bij  bestellingen van € 150,00 of daarboven.

 

Levertijd.

Bestellingen zullen doorgaans binnen 3-5 werkdagen arriveren nadat de betaling is ontvangen van de kopende partij. Pantoffelservice is echter niet aansprakelijk voor enige uitloop van de leveringstijd. De leveringstijd kan eventueel afwijken, afhankelijk van de bestemming en/of het tijdstip van betaling. Pantoffelservice is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling vanaf het moment dat die is overgedragen aan de pakketvervoerder. De laatste is verantwoordelijk voor verdere aflevering van de bestelling. Na dit moment heeft Pantoffelservice geen controle meer over de bestelling. De kopende partij accepteert het hieraan verbonden risico van eventuele vertragingen.

 

Retourneren of ruilen.

Bent u toch niet helemaal tevreden met de bestelling of is de maat niet goed? Dat is uiteraard geen enkel probleem.                          U kunt binnen 14 dagen retourneren of ruilen, maar inlegzolen, sokken en schoenverzorgingsproducten kunnen niet geruild worden.                                             >>> Bij bestellingen vanaf € 150,00 zijn de verzendkosten gratis! <<<

Mocht u een deel van de zending willen retourneren, waardoor de bestelling onder de € 150,00 komt, dan worden de verzendkosten alsnog berekend en ingehouden op de aankoopwaarde van het retour artikel.

       

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling door wat u wilt retourneren of ruilen. Dit kan middels een e-mail naar info@pantoffelservice.nl of het retour formulier. Het Retour formulier vind aan de onderkant van deze pagina. We bevestigen de ontvangst daarvan per e-mail. Na ontvangst daarvan heeft u nog 7 dagen om de bestelling daadwerkelijk retour te sturen.

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 3 dagen worden verwerkt en ontvangt u een bevestiging van ontvangst. U ontvang dan binnen 7 dagen het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waarmee u had betaald.*)  Indien u de gehele bestelling retour stuurt, ontvangt u ook de verzendkosten van de bestelling terug, met uitzondering van eventuele meerkosten, voor zover deze uitstijgen boven het tarief van de door ons geboden goedkoopste standaardlevering, in de gevallen dat u zelf de keuze had gemaakt voor een pakketvervoerder die een hoger tarief hanteert. Bij het retour zenden van een klacht komen de verzendkosten voor het vervangende artikel voor rekening van Pantoffelservice.

 

*) De retourzending zal alleen worden verwerkt onder voorwaarde dat de producten en daarbij behorende verpakkingen in goede staat zijn. Dit betekent dat u als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als u een gratis product bij de bestelling hebt ontvangen dient u dat ook retour te sturen, tenzij anders is vermeld. Een bijbehorende schoenendoos dient in goede staat te zijn en mag niet beschadigd, beschreven of beplakt zijn. U mag u de schoenendoos dus niet onverpakt als verzenddoos gebruiken. Wij kunnen de schoenen niet netjes bewaren of verkopen zonder een ongeschonden schoenendoos. Pantoffelservice behoudt zich te allen tijde het recht voor om een retour te weigeren, wanneer deze niet voldoet aan de hieraan gestelde voorwaarden.

 

U kunt uw retour versturen met PostNL of een andere pakketvervoerder. De kosten daarvan zijn voor uw rekening. Wij adviseren om uw retourpakket te versturen met een track & trace code. Zonder verzendbewijs met track & trace code kunnen zoekgeraakte zendingen niet worden terugbetaald.

 

Ons retouradres:             Pantoffelservice
                                           Amstelveenseweg 661                                                                                                                                                                                                 1081 JD  Amsterdam